kennismakingsgesprek

15 min telefonisch of online gratis

Heb je last van vermoeidheid, hormonale klachten, spijsverteringsklachten, gevoel van stress of andere vage klachten? En wil je weten waar dit vandaan komt of wil je meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en zal ik het een en ander uitleggen over mijn werkwijze. Ook bespreken we jouw wensen en behoeften, wat de mogelijkheden zijn en diensten die hier op aansluiten.

boek een consult

intakegesprek

60 min online of in de praktijk 75,-

Tijdens het eerste consult bespreken we uitgebreid het door jou ingevulde intakeformulier met je gezondheidsklachten, voedingspatroon en leefstijl. Samen gaan we aan de slag met jouw gezondheid op een manier die bij jou past. Ik geef je praktische tips mee waar je direct mee aan de slag kan en deze krijg je opgestuurd per mail. Zodat je ten alle tijden een houvast hebt. Mocht je daarna nog vragen hebben of extra begeleiding kan je altijd een vervolg consult inplannen.

boek een consult

vervolg consult

30, 45 en 60 min online of in de praktijk 35,- / 50,- / 65,-

Na ongeveer drie a vier weken plannen we na het intakegesprek een vervolgconsult. Hier bespreken we de vorderingen die je hebt gemaakt. Maar ook de lastige momenten nemen we uitgebreid door. Het is vooral belangrijk om te weten hoe het met jou gaat en wat er nog nodig is. Het veranderen van een je leefstijl is niet altijd even makkelijk en dat heeft vaak veelal te maken met gewoontes. Ik begeleid jou actief bij het volhouden van je nieuwe leefstijl.

boek een consult

EMB-traject

EMB-test, incl. intakegesprek en vervolg consult 249,-

intakegesprek

60 min online of in de praktijk

Vooraf heb je voor mij een intakeformulier ingevuld waarover ik je verder vragen ga stellen om zo je gezondheid optimaal in kaart te krijgen. Daarna begeleid ik jou in het afnemen van de EMB-test of als je in de praktijk komt neem ik deze bij je af. Daarnaast geef ik jou praktische tips die je alvast kan inzetten om je gezondheid te verbeteren. Klik hier voor meer informatie over de EMB-test

vervolg consult

45 min online of in de praktijk

Na ongeveer 3 à 4 weken bespreken we de uitslag van de EMB-test. Tevens bespreek ik het behandeladvies samen met jou, die je na het gesprek uitgebreid via de mail krijgt opgestuurd. Mocht je daarna nog vragen hebben of extra begeleiding kan je altijd een vervolg consult inplannen.

boek een consult

Darm herstel traject

incl. intakegesprek, indirecte tijd en vervolg consult 175,-

Intakegesprek

60 min online of in de praktijk

Vooraf heb je voor mij een intakeformulier ingevuld waarover ik je verder vragen ga stellen om zo je gezondheid optimaal in kaart te krijgen. Hierin bespreken we welke darmmicrobioom ontlastingtest bij jou past en deze schaf jezelf aan. Deze ontlastingstest neem je bij jezelf af en stuur je op naar het laboratorium. Klik hier voor meer informatie over de darmmicrobioom ontlastingtest

indirecte tijd

45 min

Deze tijd gebruik ik om de uitslag van je ontlastingstest te analyseren en het opstellen van een behandelplan.

vervolgconsult

45 min online of in de praktijk

Na ongeveer 4 weken bespreken we de uitslag van jouw darmmicrobioom ontlastingstest. Tevens bespreek ik het behandeladvies samen met jou, die je na het gesprek uitgebreid via de mail krijgt opgestuurd. Mocht je daarna nog vragen hebben of extra begeleiding nodig hebben kan je altijd een vervolgconsult inplannen.

boek een consult

consulten vergoedbaar

De consulten zijn (deels) vergoedbaar als je een aanvullende verzekering hebt bij je zorgverzekeraar.

Je betaalt de factuur eerst aan mij en vervolgens dien je deze zelf in bij je zorgverzekeraar.

De laboratorium onderzoeken zijn helaas niet vergoedbaar bij de zorgverzekeraar.

annuleren afspraak

Wanneer je verhinderd bent, dien je de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen via telefoon of e-mail. Wanneer je later afzegt of de afspraak niet nakomt zal ik 50% van het consult in rekening brengen.

Leaf groot
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl